Sunday, May 15, 2011

Luar Biasa dari Biasa

Okay. Seriously, it tastes sucks. =.="

Hari nie macam tak biasa. Tiba-tiba aku duduk rumah malam-malam nie. Mak aku pun sibuk perhati pintu takut aku keluar. Yelah-yelah, aku tak keluar malam nie. Duduk rumah jer. Try to sleep early and avoiding smoking. Yeah, around 10 pm I was go to my bed. Macam biasalah, sejak dua menjak nie walaupun aku sihat, aku rasa susah nak dapat tidur yang selesa. Inikan pulak kalau aku tak sihat macam sekarang nie. I had a bad cough. Ya, its really hurt me. For sure aku memang selalu berembun. Ehm, mostly orang cakap sebab tuh aku dapat demam. Nak buat macam mana sebab mostly time aku keluar malam. Lepas terjaga dari tidur around 2 am and now I don't have any idea to do anything. Just open my blog and currently updating something. 
I just want to write something for u my penyambut tetamu. Thanks for care about me sayang. Trying to send the medicine to me. I already got it but just wanna u to come and see me. I missing you dear. Now, u give me traditional way how to threat my sore throat and cough. Thanks for everything dear. U degil makan ubat tapi suruh I makan ubat. =.=" I dah makan dah ubat batuk and don't worry k dear. :)

P/S : *Cough cough cough. It's hurts and killing me. =.="

6 comments:

  1. sama la kita... batuk ni menyusahkan... hahahaha

    ReplyDelete
  2. @beloghakimy : sakit dada doe. =.=" perit plak tuh.

    ReplyDelete
  3. untunglah ada penyambut tetamu .:D
    hope get well soon .

    ReplyDelete
  4. @belog saya a.k.a naz : thanks. :)

    ReplyDelete
  5. @MISS P^NAZ : Ehem ehem. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...