RSS Feed
Photobucket

Tuesday, May 24, 2011

Monolog Saya Untuk Awak

Semua orang ada impian. Tapi tak semua impian tuh boleh dipenuhi. So do I. I got my own vision tapi di atas landasan yang salah. Takpe, semua benda dalam dunia bermula dengan belajar. Mungkin ada hikmahnya bila benda nie berlaku. Dari sini gak aku kenal siapa tuh kawan. Kawan nie bila kita susah jarang ada yang datang. :) Sebab tuh aku dah immune dengan semua nie. Failed sorang-sorang, success sorang-sorang. Kadang-kadang rasa macam takde kawan jer yang betul-betul aku boleh panggil kawan. Just let it be. I still can survive. :) I'm boys. Boys don't cry. :) Umur dah 20 tahun nak mengaku boys. Haha. Pedulikan tuh semua. 
At least, I still got you. You know who you're Mrs. penyambut tetamu. Congrats for what you're get. Thats from you own effort. All happened to me by my own choice. No need to blame yourself babe. I happy kalau U happy. Thats enough for me.  :) And if I could, I want to see you happy ever after dear. 
Last thing I nak bagitahu kat U, U the one yang pernah care kat I macam nie. Be my nurse, be my Mrs. Breath-right and be everything for me. Thanks for one more time babe. I nak U tahu yang I happy besides U sayang. We are not perfect. But when you smile the world become perfect for me. :)


"The truth is everyone's gonna hurt you. You just have to find the ones worth suffering for" -Bob Marley

8 comments:

  1. walaupun aku tak tahu pape, aku dapat rasa yang benda ini ditulis ikhlas oleh chuck untuk sampaikan perasaannya.

    touched. :')

    ReplyDelete
  2. Thanks Zoul. :)
    Tak sangka kau pandai touched-touched nie. Hihi.

    ReplyDelete
  3. wish u happy till the end with ur mrs 'penyambut tetamu' :)

    ReplyDelete
  4. @joegrimjow : thanks invite. :)

    ReplyDelete
  5. @belog saya a.k.a naz : insyallah. :)

    ReplyDelete
  6. ur MRS.PENYAMBUT TETAMU will always there to stand for u :)

    ReplyDelete
  7. @MISS P^NAZ : i hope so. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...