Wednesday, January 19, 2011

4 Bahagian Dalam Diri Aku

Hey peeps and stalkers. Mungkin ada yang pelik dengan life aku. If ada gf pun, gf tak faham pasal life aku. Aku bukan hidup sorang atas bumi nie. Kena lah bahagikan semua masa dengan cukup.

Keluarga Aku

Orang-orang paling penting dalam hidup aku, family aku. Aku sayang diorang sangat-sangat. Bukan besar pun family aku. Dan bukan ramai sangat. Kadang-kadang cuba luangkan masa dengan diorang sepenuhnya. 

Kawan-kawan Aku
Aku ada ramai kawan. Semua suka benda yang lain-lain. Jadi, aku kena cuba ikut cara mereka untuk terus berkawan. Aku sayangkan kawan-kawan aku. Bukan semua orang suka kita berkawan dengan semua orang. Masa aku paling banyak aku habiskan dengan kawan-kawan aku.

Pelajaran Aku
Aku juga seorang student. Aku ada kerja yang aku kena buat sebagai seorang student. Kadang-kadang part nie yang paling bosan. Tapi nak buat macam mana? Aku kan student. Then? Student kena lah buat cara student. Life full with pressure. Assignment dah mula and mula mentensionkan kepala nie. Secara tak langsung memang akan makan masa aku. 

Kasih Sayang Aku
Jadi? Aku memang kekurangan masa untuk ini. Apa? Cinta? Belum masanya lagi kot. Biarkan apa yang akan berlaku terus berlaku. Cuma duduk di tepi dan lihat apa yang akan terus berlaku. Mungkin belum bertemu dengan orang yang sesuai yang boleh memahami tentang kehidupan aku.


10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...