Saturday, January 15, 2011

Kantoi Juga Akhirnya

Semalam aku saja jer la lepak dengan kawan-kawan dekat KakiBLOGGER. Ya, komuniti blogger untuk semua blogger macam aku dan kamu. Tiba-tiba aku jumpa satu blog nie. Yang mana? Klik Sini. Macam biasa lah. Bila dia dah follow aku, aku follow lah dia balik. Rasa macam biasa jer dan tanpa sebarang perasaan luar biasa sebab semua picture kat situ kecik-kecik. Mana lah aku perasan siapa punya blog. 
Tiba-tiba, aku dapat friend request kat FB. Nama : Juliana Natasha. Aku macam pernah dengar jer nama nie. Rupa-rupanya cousin aku sendiri. ==" Haha. Selama nie memang aku tak pernah nak add mana-mana sedara mara aku sebab aku kan blogger tegar. Then, taknak lah bagi diorang baca blog aku. Maluuuu~ Hahaha.
Sekarang nie aku rasa semua dunia macam kecil jer. Dunia blogger pun jadi macam kecil jer aku rasa. Akhirnya, kantoi juga status aku kepada sedara mara aku. Speechless~

8 comments:

  1. padan muka hahaha

    amiey plak ex bf nya gf kawan pada kawan amiey -.-"

    ReplyDelete
  2. haha. mesti mengimbau kenangan silam. =="

    ReplyDelete
  3. 2 makne ye dunia nie kecik je...

    kita sorok mana2 pun tetap ley jumpa..

    hehehe :)

    ReplyDelete
  4. haha. tau takpe. senang jer nak jumpa kan?

    ReplyDelete
  5. tuhla. aku pun musykil dengan nama tuh. =="

    ReplyDelete
  6. @JuLiaNnE JiTChiE : nie yang malas bila dah start perasan. =="

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...